01-01-14

Triviaal

Omdat mijn langetermijngeheugen een ramp is. Oh zo jammer dat mijn hersenen die connecties van lang geleden niet kunnen verwerken/onthouden. Daarom dat ik dagelijks verrast wordt met ongelooflijk nieuwe dingen die ik toch al wist maar vergat. Zo blijft het leven een grote verrassing.

Ironisch lachen.

En zo stapelt het geheugen feiten op. Stomme feiten waar niemand iets aan heeft. En waar ze u raar van gaan bekijken. Wat voor nut heeft het nl. om te weten welke clip ze het eerst op MTV speelden? 

Lak aan routines krijgt men er ook van omdat die werken op LTM. En je vergeet dat. 

Maar dit moet ik onthouden.

De wekelijkse notities die in het agenda worden geschreven. Ik moet dat onthouden. Het is zo triviaal dat ik ze zou vergeten. En ik wil het niet. I'd better. I know.

-Werk netter en laat elke dag je agenda ondertekenen.

-Probeer netter te werken en zorg dat je agenda na controle dagelijks gehandtekend wordt.

-Luister beter naar de juf. Ik zeg iedere avond duidelijk wat je moet meenemen naar huis.

-X was deze morgen de oplossing uit het correctieboek aan het overschrijven. Toen ik haar hierover aansprak, beweerde ze dat het niet waar was. Ik hoop dat ze inziet dat ze hiermee zichzelf alleen maar bedriegt!

-Wees eerlijker en maak wat minder ruzie.

Beste (of neen niet echt) juf. Je bent nu een 7-tal weken in deze klas en slaagt erin 5 opmerkingen ter indegrondboring des dochters te noteren in haar agenda. J Chr M en Jozef. Get a life. 

Maar allez, hoe krik je dan het zelfvertrouwen van dat kind weer wat op. I don't need this shit.

En mensen die in de derde persoon over zichzelf spreken en afwisselen met de eerste, daar moet je van oppassen. Die ruiken naar schizofrenie. :)

23:59 Gepost door e | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Onderwijs, een topjob ;-).En o ja, 'Video killed the radiostar'. Wie die feiten zelf onthoudt, vindt ze allerminst stom. ;-)De dingen die het minst van nut zijn, zijn vaak het mooist.

Gepost door: Misterbamboostick | 07-01-14

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.